Ir al contenido principal

Cada noche es más larga

Cada noche es más larga

Cada noche es más larga

 14 il·lustraciones que ensenyan los miedos y las luchas que sufren los que padecen ansiedad y depresión. 

"Hace unos meses empezé a dibujar mis pensamientos, que son los de una persona que sufre ansiedad, los ataques de pánico y la depresión. Hice estos dibujos porque no soy nada bueno explicando lo que pasa en mi cabeza, y de este modo me resulta más fácil." Asi lo explica Sow Ay, que ilustra los miedos y las luchas de su dia a dia.
ACTIVIDADES: 
      1. Busca información sobre lo que es la ansiedad y la depresión. Busca imágenes 
          representativas.

¿Qué es la ansiedad? Todos hemos sentido ansiedad o preocupación de vez en cuando, especialmente cuando una persona tiene que enfrentar situaciones que pueden resultar estresantes como hablar en público o ir a una entrevista de trabajo. Esto ocurre porque la ansiedad es una emoción común y normal de las personas frente a situaciones estresantes y de incertidumbre y la emoción cumple una función útil que permite adaptarnos a la vida.  Este tipo de ansiedad puede hacerte estar alerta, ayudándote a ser más productivo y a realizar el trabajo de manera más eficiente.  Hay momentos en los que la ansiedad más que resultarnos útil se convierte en un obstáculo para llevar una vida normal. Esto ocurre cuando aparecen síntomas de ansiedad sin motivos aparentes, o bien, que el nivel de ansiedad ante un acontecimiento es totalmente desproporcionado respecto al peligro real que supone.

 Resultado de imagen de ansiedad

¿Qué es la depresión?La depresión clínica, es una enfermedad grave y común que nos afecta física y mentalmente en nuestro modo de sentir y de pensar. La depresión nos puede provocar deseos de alejarnos de nuestra familia, amigos, trabajo, y escuela. Puede además causarnos ansiedad, pérdida del sueño, del apetito, y falta de interés o placer en realizar diferentes actividades.La depresión es una enfermedad tratable. Con ayuda y apoyo se puede curar.

 Resultado de imagen de que es la depresion

      2. ¿Crees que has padecido alguna vez de ansiedad? Explica tu respuesta.

si porque estuve debajo de mucha presión,no sabia que hacer, todo me salia mal y muchas cosas mas.
      3. ¿Crees que has sufrido alguna vez de depresión? Explica tu respuesta.

si porque era una temporada que lo pase muy mal,me apartaba de todo solo estaba yo sola,me apartaba de los amigos,famila etc.
      4. Comenta cada una de las imágenes que encontrarás en esta misma entrada.

1.
que si estàs malament el temps et passa mes lent

2.
que a vegades els problemes no se poden solucionar tots sols sinó amb companyia.

3.

es com un abit una barrera que te ajuda a olvidarte de tot durant una estona com per exemple la musica es una barrera musical que te fa sentir be te olvides de tot i es com si te mandas a una altra mon.

4.
que no sempre es lo que aparenta ser

5.

que a vegades ens deixam dur per els problemes perquè mos menjam massa el cap.

6.
aixo es tenir la autoestima baixa perque fasis el que fasis penses qyue no to mereixes

7.
que mos tancam a la casa quan tenim depressió quan volem estar tots sols mos sentim mes protegits

8.

que passar temps amb els amics te fa olvidar tot el dolent que te esta passant durant una estoneta llarga

9.
que no te vida social a la realitat que domes te amics a les xarxes socials.


10.


que teni,m massa coses negatives en el nostre cap i hem de ser un poc mes positius


11. Com no el pots veure?
Sow Ay

12.
—Sé que soc pesat per parlar tant sobre la meva salut mental.
—No, no ho ets.
—Si us plau, no diguis mentides.

això es tenir baixa autoestima que et penses coses que no són

13. Deixa'm morir. Estic millor? Sí! Per fi estic sent una mica productiu. Espera. N'estic fart. Que algú acabi amb mi.

son pujades i baixades de estat d'ànim uns dies estàs be i uns altres dies estàs malament

14. Sé que és dur per a tu veure'm una mica més enfonsat cada dia. Em sap molt, molt de greu.
que li importam a gent es a dir que a vegades quan esteim tant malament la gent que li importam se posa a sa nostra pell

Comentarios

Entradas populares de este blog

Els enyors

Els enyors 1. Avui vos pos una entrada sobre la nostàlgia. Perquè penseu en tots els enyors que heu sentit al llarg de la vostra vida: 2. Fes un resum del relat. que enyoraba a una perdra que era com una persona i que un dia la va perdre i la va trobar molt a faltar 3. Pensa en aquella persona que enyores i escriu-li unes paraules . Trob a faltar a una persona molt important por jo, hem passat moment bons i dolents però  sempre hem estat allà per apoyarnos, dúiem tota la vida juntes i fa dos anys ens varem separar per motius familiars, no parlam casi ni ens veim com antes, inclús me deprecia a vegades i ella no sap tot el que he fet per ella, he plorat per ella, he rigut per ella, he sofrit per ella, he fet per ella lo que per ningú he fet perquè vulgui o no L'ESTIM i un sentiment no es pot amagar i se que pasi lo que pasi sempre estaré al seu costat com he fet sempre. La meva pedra  A l'altra banda m'esperaven els fills que encara no tenia i els l

Desembre

Desembre                1. Fes una entrada lliure sobre el tema que més et cridi l'atenció o sobre un tema que dominis. el dia dels enamorats es un dia de amor,sense ve ralles, de demostrar el que estimam a aquella persona.. 2. Ja hem entrat al mes de desembre, explica què significa per a tu aquest mes, si t'agrada o no i per què.  Desembre per jo es un mes de fred,diversió,regals,esta amb la gent que t'estima i que estimam. Menja xocolate, turo de Nadal,Viatjar,celebrar que ja ha arribat el mes de Desembre i que començara un any nou, amb noves oportunitats, amb nova gent,amb plors,amb rialles,un nou començament,que tornam mes grans cada vegada pero el mes important es que estas amb els amics i amb la família. 3. Cerca un poema sobre el Nadal que sigui original i acompanya'l d'una imatge adient.                              

Un poc d'art

Un poc d'art     1. Cerca una imatge de l'obra de Daumier  Vagó de tercera , de l'any1865, i fes les activitats següents:    -Descriu l'escena i els personatges. L'escena està feta sembla ser en un teatre antic la major part dels personatges són homes i dones   -A quina classe social creus que pertanyen? la classe alta    2. Cerca una imatge del quadre de Courbet titulat  Taller de pintura  i respon: -Assenyala els següents personatges al quadre: el pintor, la riquesa, la musa, la misèria, els amics artistes del pintor, el poble. La dona de blanc és la musa La misèria està en la part de l'esquerra El poble està en les dues parts i els amics a la dreta  -Què està pintant l'artista?   L'artista està pintant un paisatge.